VerWarMe! Cirque de la Liberté

Prikbord 27 mei 2019

Omschrijving

Na vijf succesvolle circustheatershows op een rij presenteert touchstones deze gloednieuwe show.Artikel

VerWarMe! Cirque de la Liberté

Na vijf succesvolle circustheatershows op een rij presenteert touchstones deze gloednieuwe show. Internationale circusartiesten, muzikanten en ontwerpers zorgen voor een onvergetelijke belevenis, die harten sneller laat kloppen. Voorafgaand aan de avondshow en ter afsluiting van de middagshow wordt de gepassioneerde maaltijd ‘Spaghetti met Olifantentranen’ geserveerd.

Locatie: ASM-Haven / Stadsblokken

Kaartverkoop via www.cirquedelaliberte.nl

Actie [1=2]

In deze tijd, waarin onze Vrijheid op de proef wordt gesteld, willen we samen met u het ook voor de minderbedeelden onder ons mogelijk maken te komen genieten van deze nieuwe circustheatershow VerWarMe!

Speciaal voor mensen/gezinnen die wekelijks naar de Voedselbank gaan en voor de mensen die gevlucht zijn voor geweld en onderdrukking in eigen land hebben we deze [1=2ticket] actie in het leven geroepen.

Wat te doen indien u durft te delen:
Via cirquedelaliberte.nl kunt u direct online een [1=2ticket] kopen à € 25,-. Dat kan ook in combinatie met ‘Spaghetti met Olifantentranen’ + € 13,- p.p.

Of stuur een email naar info@cirquedelaliberte.nl waarin u aangeeft hoeveel [1=2ticket]s u wilt kopen voor welke datum. Wij sturen u vervolgens een factuur. U krijgt per set 1 entreeticket voor uzelf en wij geven 1 ticket aan mensen in Arnhem, die weinig of geen geld te besteden hebben.

Voor meer info en arrangementen

GerdaKalsbeek@touchstones.nl
M 0641543519

GeraldineLodders@touchstones.nl
M 0620491482 


undefinedAuteur

OKA profile pic
OKA
Ondernemers Kontakt Arnhem