Toekomst EU na de Brexit

Prikbord 10 apr 2019

Omschrijving

Lezing "Dag van Europa"


Artikel

Op 9 mei op de “Dag van Europa” vindt een unieke lezing plaats in de gemeente Arnhem over de Toekomst van de Europese Unie na de Brexit, en de Europese verkiezingen. In deze lezing wordt veel aandacht besteed aan de standpunten van onze Europarlementariërs.

Deze lezing gaat in op de essentie, de werkwijze en de rol van de Europese Unie. Ze laat de gevolgen en de kansen zien van de Brexit biedt voor de toekomst van de EU. De hervormingsvoorstellen binnen Europa komen aan bod om onze samenwerking verder te vernieuwen en te verdiepen. De meningen van onze eigen Europarlementariërs worden weergegeven op basis van persoonlijke interviews. We bespreken hun prestaties en de specifieke Nederlandse kwaliteiten. We geven weer op welke wijze u zelf effectief invloed kan uitoefenen op de totstandkoming van het beleid in Brussel.

 De lezing wordt gegeven door de onafhankelijke, ideële Stichting EURED, wat staat voor EU Research en Educatie. Zij richt zich op het verkleinen van de kloof tussen de EU en de Europese burger. De lezing zal worden gehouden op 9 mei 2019 van 19.30 uur tot 21.30 uur in Rozet bij de Volksuniversiteit Arnhem op de Kortestraat 16 in Arnhem. 

9 mei 2019         Lezing over de Toekomst van de EU en de Europese verkiezingen
Waar gaan we naar toe? Wat zijn de gevolgen en de kansen van de Brexit voor de EU? Welke hervormingsvoorstellen liggen op tafel? Wat vinden onze Europarlementariërs? Wat hebben ze gedaan? Wat kunt u zelf doen?
Tijdstip: 19.30 – 21.30 uur|
Locatie: Rozet Volksuniversiteit Arnhem, Kortestraat 16 6811 EP Arnhem
Voor nadere informatie zie www.volksuniversiteitarnhem.nl

 Poster_Arnhem_LEZING_Toek...Auteur

OKA profile pic
OKA
Ondernemers Kontakt Arnhem