Startup 24 Arnhem / Nijmegen

Prikbord 30 okt 2018

Omschrijving

Bent u geïnteresseerd in de ideeën van jonge ondernemers? Bent u benieuwd hoe zij in 24 uur hun eigen StartUp oprichten?Artikel

Bent u geïnteresseerd in de ideeën van jonge ondernemers? Bent u benieuwd hoe zij in 24 uur hun eigen StartUp oprichten?

De HAN, ArtEZ, Hogeschool van Hall Larenstein en de Radboud Universiteit organiseren van 16 op 17 november voor de 2e keer Startup24 Arnhem/Nijmegen. Dit jaar is gekozen voor de locatie ArtEZ te Arnhem.

StartUp24 is een landelijk evenement met een lokale invulling, waarbij studenten op een praktische, laagdrempelige en vooral leuke manier leren wat er komt kijken bij startups en ondernemerschap.

Pitchen, op een creatieve en flexibele manier problemen leren oplossen en een bedrijfsmodel opzetten, zijn niet alleen belangrijk bij het beginnen van een startup. Het zijn ook belangrijke vaardigheden in een snel veranderende economie. Door studenten zo vroeg mogelijk enthousiast te maken over de mogelijkheden van ondernemerschap, hebben ze tijdens hun studie de ruimte om volop te experimenteren en zo, gewapend met het juiste gereedschap, te doen waar ze goed in zijn na hun afstuderen. En dat is precies het doel van Startup24, met een groot startup evenement in alle grote studentensteden van Nederland.

Met 24 uur op de klok, vormen studenten teams, en leren door middel van interactieve workshops en games een idee om te vormen tot een gevalideerd concept en strakke startup pitch, die tijdens de finale gepresenteerd worden.

Op zaterdag 17 november om 15:30 pitchen de jonge ondernemers hun idee. Bijgevoegd het programma van het gehele evenement. Heeft u interesse om langs te komen tijdens dit evenement en vindt u het leuk om deze eindpitches aan te horen en daarna nog gezellig na te borrelen? Graag verneem ik dan van u een reactie door te mailen naar: dianne.vandenhombergh@han.nl. U ontvangt dan een bevestiging met uitgebreide informatie.  Auteur

OKA profile pic
OKA
Ondernemers Kontakt Arnhem