Nieuw lid: Barry de Laak

Interview 08 feb 2018

Omschrijving

ICT-projectmanager 


Artikel

Een echte Ernhemse jongen, werkend door heel Nederland aan complexe ICT-projecten. Barry de Laak groeide op met Vitesse en de OnGanse en kent OKA eigenlijk al zo lang dat hij nu ook maar lid is geworden.

De link met OKA zit bij oud-voorzitter Henk Berg, waar Barry ICT-projectmanager was toen Henk de organisatie OSG leidde. En er is nóg een oud-voorzitter in beeld: Rob den Hoedt, die de broer is van zijn moeder.

Muziek en carnaval

En dan is er de muziek. Van jongs af aan is Barry met muziek bezig. Hij blies op zijn tiende op zijn Euphonium (een soort tuba) al mee met de Arnhem Band, later met de OnGanse en was ook betrokken bij de beroemde Queen-uitvoering die door dirigent Peter Smit in Musis werd uitgevoerd. En in het verlengde daarvan ligt zijn passie voor carnaval – daar kun je hem voor wakker maken!

In de cloud

Terug naar de ICT. Momenteel rondt hij een immens groot project af bij de gemeente Enschede, waar hij sinds zijn zelfstandigheid eind 2016 aan werkt. De implementatie van Office 365, de transformatie naar het werken in de cloud – voor Barry is geen project te complex of te ingewikkeld.

Ook mkb

Ook voor kleinere organisaties en bedrijven kan hij wat betekenen; het zijn zeker niet alleen de grote (overheids)organisaties waar hij meerwaarde heeft. Zeker die bedrijven die richting de cloud willen of complexe ICT-migraties moeten uitvoeren. Ook die bedrijven en organisaties kan hij begeleiden in de stap naar de toekomst.

Westervoort

Onder de naam Westfort Management & Advies is deze Ernemmer, die nu met zijn vrouw en vier kinderen in Westervoort woont, te bereiken. En natuurlijk op de OKA-bijeenkomsten, want daar zullen we hem regelmatig gaan zien. Welkom Barry!Afbeeldingen


Auteur

OKA profile pic
OKA
Ondernemers Kontakt Arnhem