Nieuw lid: Bagdad Ajiach, Limbourg en Partners

Interview 31 okt 2017

Omschrijving

over de perfecte kandidaat


Artikel

“Dé perfecte kandidaat bestaat niet”, zegt Bagdad Ajiach. “Wel de perfecte match.” Bagdad Ajiach is vestigingsdirecteur van Limbourg & Partners, een interim- , project- en werving- en selectiebureau gespecialiseerd in het bemiddelen van kandidaten op HBO- en WO niveau.

Door Frank Thooft

Bagdad Ajiach is wars van de mooie taal die je soms hoort: zijn kijk op de arbeidsmarkt is nuchter en concreet. Zelf werkt hij al 15 jaar in deze branche; sinds begin 2017 als vestigingsdirecteur bij Limbourg & Partners in Arnhem, een nieuwe locatie gevestigd aan de Willemsplein 27. Limbourg & Partners bestaat ruim 20 jaar, het bedrijf is in 1996 in Maastricht opgericht. Sinds 2010 is Limbourg & Partners ook actief op de Duitse markt, momenteel zijn er vier vestigingen in Duitsland operationeel.

Plat

Wat is het bijzondere van Limbourg & Partners? Bagdad: “We zijn een platte organisatie met korte communicatielijnen die zeer betrokken is bij zowel kandidaat als opdrachtgever. Tevens hebben we een databank van ruim 15.000 kandidaten op hbo- en wo-niveau die we kunnen inzetten. Door onze vestigingen in Duitsland kan dit op internationaal niveau.

Referenties

In onze intake zit ook een geavanceerd competentieprofiel waardoor we niet vanuit functies denken, maar vanuit groeikansen en ontwikkelingsmogelijkheden voor de werkgever. Daarnaast durven we eerlijk te zijn, wij maken het verhaal niet mooier dan dat het is, de mindere kant van het verhaal belichten we ook altijd. Verder hebben we inzicht in de regionale markt, de vestiging Arnhem zal zich bezig blijven houden met kandidaten en bedrijven in de regio. ‘’

Uitdaging

Voor veel werkgevers is het werven en selecteren van kandidaten niet hun core business, dit kost veel tijd en geld. Daarnaast kan het  lang duren voor je een passende match hebt gevonden, iemand die goed past in het profiel én die goed past in het team. Bagdad maakt zich sterk dat hij dat met zijn methode wel kan – en spaart de werkgever daarmee dus een hoop geld en tijd uit. “Ik daag de werkgevers uit om vrijblijvend samen met ons de perfecte match te realiseren!”

 Afbeeldingen


Auteur

OKA profile pic
OKA
Ondernemers Kontakt Arnhem