Nacht van de Mode

Prikbord 01 mei 2019

Omschrijving

Zaterdag 8 juni 2019 openen ontwerpers van het Modekwartier traditiegetrouw tot middernacht de deuren van hun winkels en ateliers tijdens de Nacht van de Mode. 


Artikel

Zaterdag 8 juni 2019 openen ontwerpers van het Modekwartier traditiegetrouw tot middernacht de deuren van hun winkels en ateliers tijdens de Nacht van de Mode. Dit niet meer weg te denken evenement wordt dit jaar aangevuld met een week boordevol workshops in het teken van mode en creativiteit. Binnen het thema Ode aan de mode & ode aan Klarendal werken we samen met bewoners aan een bruisende 11e editie en een unieke beleving voor de bezoeker.

De Nacht van de Mode kan niet bestaan zonder bijdrage van onze partners. Door de Nacht van de Mode te steunen, draagt u bij aan de ontmoeting tussen mode en publiek én laat u zien dat uw bedrijf de creativiteit van deze prachtige volkswijk in onze modestad Arnhem, een warm hart toedraagt. Wij zijn enorm blij met alle donateurs die dit waardevolle evenement mogelijk maken: van eenmanszaken tot grote bedrijven. Al onze bedrijfsdonateurs worden met trots vermeld op onze
NVDM-website en in het jaarverslag.

Dit jaar zijn er weer verschillende aantrekkelijke sponsorpakketten samengesteld: van een VIP-pakket met oesters en bubbels, tot partnerships op maat. In de bijlage vindt u de mogelijkheden. Ook is er dit jaar de mogelijkheid om als bedrijf een volledig programmaonderdeel te adopteren. Nacht van de Mode sponsoren? Neem contact op via onderstaand e-mail adres of telefoonnummer. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Amber van den Eeden
projectleider NVDM ’19
T 06 13 849 642

NVDM19_sponsorpakketten.pdf


Auteur

OKA profile pic
OKA
Ondernemers Kontakt Arnhem