Jong (IT) talent via AIESEC

Prikbord 08 mei 2018

Omschrijving

Studenten inzetten voor het bedrijf


Artikel

Jong talent, vooral in de IT, is schaars tegenwoordig. Het is vaak moeilijk om dé perfecte kandidaat te vinden voor die ene vacature. AIESEC heeft voor u de perfecte kandidaat in petto.

Wij zijn de grootste wereldwijde non-profit organisatie die gerund wordt door studenten wereldwijd. Wij streven er naar om de potentie van de jeugd van de wereld te ontwikkelen doormiddel van onze traineeships. Wij willen dat uw bedrijf hier van profiteert!

Met onze aanwezigheid in 127 landen en meer dan 20.000 gedreven studenten tot onze beschikking, kunnen wij de ideale trainee aan u leveren voor bijvoorbeeld die ene programmeer functie die al maanden open staat om uw bedrijf naar een nieuw niveau te tillen.

Bij een woord als “trainee” komt vaak het beeld van een “stagiair/student” op. AIESEC trainees staan weliswaar ingeschreven bij een universiteit, maar functioneren als full-time werknemers voor een peulenschilletje van wat u voor een werknemer zou betalen.

Hoe wij te werk gaan gaat als volgt: wij komen bij u langs om een functiebeschrijving door te nemen en vervolgens gaan wij op zoek naar de kandidaat in onze database die bij deze functie past. Deze trainee zal online kennis maken met u en als het is een match is, zorgen wij er voor dat deze gedreven trainee naar Nederland komt. De traineeships met AIESEC duren een jaar, maar bij een goede match kan de trainee langer blijven.

Een internationale blik op de werkvloer komt vaak tot frisse inzichten en werkt veelal motiverend voor de collega’s in uw bedrijf.

Bovendien nemen wij als AIESEC alle formaliteiten zoals VISA’s uit handen en zorgen wij er voor dat de trainee al huisvesting  een sociaal netwerk heeft in de regio. U hoeft alleen te profiteren van internationaal toptalent!

Voor meer informatie bel:

0317 483 139 of kijk op www.aiesec.orgAfbeeldingen


Auteur

OKA profile pic
OKA
Ondernemers Kontakt Arnhem