informatie over communicatieplan

Prikbord 08 okt 2018

Omschrijving

toelichting en aanpak


Artikel

Hieronder de e-mail nieuwsbrief die op 8 oktober 2018 naar alle leden is gestuurd:


Beste OKA-leden, 

Allereerst wil ik jullie bedanken voor de vele positieve berichten die ik de afgelopen tij heb ontvangen na mijn benoeming als voorzitter.  

Door de berichtgeving hierbij omtrent het communicatieplan hebben verschillende leden - begrijpelijkerwijs - gevraagd of ze mee kunnen en mogen denken, offreren, et cetera.  

Ter verduidelijking even de achtergrond. Begin dit jaar zijn we met drie leden (Daizy Media, Infocaster en Allyourmedia) om tafel gegaan om te bezien hoe we na het wegvallen van het magazine OKArnhem eind 2017 verder moesten gaan met onze offline communicatie. Uit die brainstorm zijn heldere adviezen voortgekomen. De kern van die adviezen is dat (het voortzetten van) een offline magazine niet de eerste prioriteit heeft; het inzetten op online communicatie en het voortzetten van de reeds ingeslagen weg hierin daarentegen wel.  

Vervolgens heeft een ander lid (sPitch) aangeboden om kosteloos en zonder verwachtingen een voorstel voor een nieuw communicatieplan te maken, waarin zowel offline als online aan bod komen. sPitch realiseert zich dat wij, als we het plan afhebben, uiteraard alle leden in de gelegenheid zullen stellen (eventueel op onderdelen) gericht te offreren. Elke offerte zullen wij vanzelfsprekend zorgvuldig afwegen. We doen het uiteindelijk samen! 

Zodra helder is hoe wij het willen gaan uitvoeren, gaan we zeker met die leden om tafel die OKA van dienst kunnen zijn.  

Mocht je je geroepen voelen of nadere vragen hebben, schroom dan niet en bel mij hierover. Ik ben voor jullie bereikbaar op 06-20137345.  


Toni Iniguez

Voorzitter OKAAuteur

OKA profile pic
OKA
Ondernemers Kontakt Arnhem