Hotspot 2019: 7Straatjes Arnhem

Prikbord 21 feb 2019

Omschrijving

7straatjes in Arnhem wordt de hotspot van 2019!

Winkelgebied 7straatjes bouwde in de afgelopen jaren aan haar bekendheid met bijzondere winkels en eettentjes. Allemaal uniek en daarmee een aantrekkelijk gebied voor Arnhemmers en bezoekers van de stad. 


Artikel

7straatjes in Arnhem wordt de hotspot van 2019!

Winkelgebied 7straatjes bouwde in de afgelopen jaren aan haar bekendheid met bijzondere winkels en eettentjes. Allemaal uniek en daarmee een aantrekkelijk gebied voor Arnhemmers en bezoekers van de stad. In 2019 slaan de ondernemers de handen ineen om dit historische stukje stad nog interessanter te maken, door hun samenwerking te intensiveren.  

Het officiële startpunt is de oprichting van de Stichting 7straatjes op dinsdag 5 februari. Onder aanvoering van een kersvers bestuur worden de plannen voor de 7straatjes opgesteld en uitgevoerd.

In de 7straatjes kunnen en willen we nog veel verbeteren om zo onze bijdrage te leveren aan de stad Arnhem. Dit om het wonen, het winkelen en ondernemen nog prettiger te maken. Naast een diversiteit aan leuke en inspirerende activiteiten, zal de stichting zich ook inzetten voor een interessant en duurzaam leef-, bezoekers- en ondernemersklimaat voor een optimale beleving voor zowel bewoners, bezoekers als ondernemers.

Het bestuur van stichting 7straatjes is al volgt samengesteld:
Burgemeester/Voorzitter Arend Vogel (Mephisto Shop Arnhem) Vicevoorzitter Dunja ten Barge (Little Things) Penningmeester Marcel Linneweever (4·D Optiek) Secretaris Nick Pollmann (Pollmann sinds 1890)Auteur

OKA profile pic
OKA
Ondernemers Kontakt Arnhem