De Roskam Bedrijvenloop 2019

Prikbord 30 apr 2019

Omschrijving

Op zondag 29 september aanstaande vindt de 25ste editie van de Posbankloop plaats. Deze jubileum editie wilt u niet missen! Vandaar dat u onze aankondiging ontvangt.
 


Artikel

Op zondag 29 september aanstaande vindt de 25ste editie van de Posbankloop plaats. Deze jubileum editie wilt u niet missen! Vandaar dat u onze aankondiging ontvangt.
 
Ook dit jaar organiseren wij als trotse ambassadeur van de regio: "de Roskam Bedrijvenloop". Deze loop bestaat uit twee afstanden, namelijk 6km en 15km. Het parcours wordt op dit moment bepaald door het bestuur. Wij mogen u alvast een tipje van de sluier geven: de paars bloeiende heide en glooiende heuvels zullen weer het decor zijn. Uiteraard maken wij naderhand een bedrijvenklassement op. Naast de sportieve inspanning staan plezier en gezelligheid bij ons hoog in het vaandel.
 
Wij kunnen ons voorstellen dat u één vraag heeft: “Waarom willen wij, als team, deelnemen aan de Roskam Bedrijvenloop? Wij zorgen voor een compleet pakket, zoals:

  • Ontvangst bij Sandton Hotel De Roskam, gratis parkeergelegenheid en kleedruimte;
  • Vervoer naar start en vanaf finish met bussen;
  • Professionele warming-up;
  • Energieke snacks voor de wedstrijd, een sportmaaltijd om te herstellen en een gezellige sfeer zodat u samen met uw collega’s en toeschouwers kan genieten van dit event.
Woont u niet in de buurt, maar wilt u graag meelopen? Wij hebben een speciaal weekendarrangement samengesteld voor u en uw toeschouwer(s) en/of collega’s. Wij informeren u hier graag over.
Hopelijk mogen wij u en uw collega’s ontvangen op 29 september aanstaande!
 
Met sportieve groet,
 
Fátima Parejo, Annika Jacobs en Tessa Timmermans
 
Hotel De Roskam
Arnhemsestraatweg 62
6991 JG Rheden
 
T: +31 (0)26 497 12 77
E: reservations.rheden@sandton.eu 

undefinedAuteur

OKA profile pic
OKA
Ondernemers Kontakt Arnhem