State of Fashion

Direct Aanmelden

04 jun 2018 | De Melkfabriek, Nieuwe Kade 1 te...

04 jun 2018 | 16:30 - 19:30
De Melkfabriek, Nieuwe Kade 1 te...

Uitnodiging State of Fashion

De volgende OKA Inhouse staat in het teken van de mode. In juni en juli staat Arnhem weer volop in het teken van mode, design en creativiteit. Met alweer de 5e editie van het Fashion + Design Festival Arnhem en een eerste editie van State of Fashion laat Arnhem zich daarmee van zijn meest creatieve kant zien. Wij brengen op 4 juni een bezoek aan de hoofdtentoonstelling van:

State of Fashion

Het roer moet om in de mode, iedereen weet het. Maar hoe?
Ga mee op zoek naar de nieuwe luxe!

State of Fashion is het eerste internationale mode-event dat zich volledig richt op een duurzamer en eerlijker modesysteem. De tentoonstelling Searching for the new luxury vindt van 1 juni tot en met 22 juli 2018 plaats in De Melkfabriek in Arnhem. Grote modehuizen en commerciële krachtpatsers als G-Star RAW, H&M en Zegna staan geprogrammeerd naast innovatieve startups en visionaire designers als Bruno Pieters, Osklen en Iris van Herpen.

Programma:
16.30 – 16.50 u               Korte inloop!
16.50 – 17.00 u               Introductie StOF
17.00 – 18.00 u               Rondleidingen
18.00 – 19.30 u               Borrel en hap bij Dudok in de Melkfabriek

Tot 4 juni bij StOF meets OKA.

Bestuur
Ondernemers Kontakt Arnhem

Bereikbaarheid
Rondom de Melkfabriek zijn de parkeermogelijkheden beperkt. Wij raden aan om de auto elders te parkeren. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving op loopafstand. Openbaar vervoer: Bushalte Airborneplein en stadskantoor zijn met circa 3 minuten loopafstand het dichtstbijzijnd bij de Melkfabriek.

N.B.: indien je je hebt aangemeld en alsnog verhinderd bent dan rekenen wij op je afmelding. Dit om te voorkomen dat wij onnodige kosten maken voor de tickets en catering.


Aanmelden als OKA lid

Aanmelden als gast

Geen lid? Aanmelden als gast
Ben je al lid? Log In