Workshop: Duurzame inzetbaarheid!

Direct Aanmelden

21 nov 2017 | Hotel Haarhuis, Stationsplein 1 ...

21 nov 2017 | 12:00 - 14:00
Hotel Haarhuis, Stationsplein 1 ...

Laat u verrassen wat Duurzaam Inzetbaarheid u, uw werknemers én uw organisatie oplevert!

Er is nu en in de toekomst meer winst en groei te realiseren door uw werknemers en uw organisatie duurzaam inzetbaar te maken en te houden. Dit houdt in dat er stappen genomen worden die ervoor zorgen dat iedereen inzetbaar is en blijft, én dat uw organisatie klantgestuurd wordt en blijft.

In deze lezing maakt u kennis met een actueel DI-traject binnen een organisatie, zodat u de werking, kosten en opbrengsten van een DI-traject ervaart.

We kijken enerzijds naar welke stappen er gezet zijn op het gebied van onder andere persoonlijke ontwikkeling, opleiding, stress vermindering en gezondheid. Rik van der Sar, eigenaar van Fitlife Coach: “Duurzaam inzetbaar betekent dat u en uw personeel nu fit is om het werk optimaal te doen en dat in de toekomst ook blijft. Bespaar op verzuimkosten en verhoog de productiviteit van uw medewerkers.”

Anderzijds kijken we op welke manier de klantreis en de gewenste beleving is opgenomen in de business architectuur. Frank Heijmen, eigenaar van Business Coaching Nederland en daarnaast BPM/CPM-consultant: “Wanneer de klantreis een logische, centrale plek heeft in de business architectuur van een organisatie én de doelstellingen een afgeleide zijn van de klantbeleving, zorgt dat voor een klantgerichte cultuur. Voordelen van een klantgestuurde organisatie: gemotiveerde medewerkers, continue procesverbeteringen, kortere ‘time to market’, verbeterde klantrelatie en een beter bedrijfsresultaat.”

Rik en Frank pakken DI-trajecten gezamenlijk op. Het Europees Sociaal Fonds (ESF) stelt een subsidie van €10.000 euro ter beschikking zodat uw onderneming op deze wijze duurzamer wordt. In deze lezing lichten zij toe op welke wijze u hier gebruik van kunt maken.

 


Aanmelden als OKA lid

Aanmelden als gast

Geen lid? Aanmelden als gast
Ben je al lid? Log In

Details

Naam: Workshop: Duurzame inzetbaarheid!

Categorie: OKA bijeenkomsten

Datum: 21 nov 2017

Tijd: 12:00 - 14:00

2 mensen gaan naar dit evenement.