Sneak preview Canon van Nederland

12 sep 2017 | Nederlands Openluchtmuseum, Hoef...

12 sep 2017 | 18:00 - 21:00
Nederlands Openluchtmuseum, Hoef...

Op dinsdag 12 september ben je van harte uitgenodigd voor een sneak preview van de Canon van Nederland in het Nederlands Openluchtmuseum. Officieel opent de Canon van Nederland pas op zaterdag 23 september, directeur Willem Bijleveld geeft ons de kans om alvast een exlusieve voorproef te komen nemen. Arcadis Nederland is trotse sponsor van het ‘nieuwe’ Openluchtmuseum en directeur Client Development Lidewij de Haas is aanwezig om het partnership toe te lichten.

Met de toevoeging van de Canon van Nederland en campagnes rekent het museum op een forse toename van bezoekersaantallen naar 700.000 per jaar. Met de huidige 550.000 bezoekers is het Openluchtmuseum overigens al het best bezochte museum buiten de Randstad! Graag verkennen we met elkaar hoe we deze kans voor onze regio zo goed mogelijk kunnen versterken.

Daarnaast maakt de nieuwe burgemeester van Arnhem, Ahmed Marcouch, graag van deze bijzondere gelegenheid gebruik om kennis te maken met ondernemend Arnhem. De burgemeester en Ron König, wethouder economische zaken, zijn beiden het eerste deel van deze ondernemersavond aanwezig.

Lees verder voor het volledige programma: Uitnodiging_bijeenkomst_O...

Aanmelden kan bij José Vermeulen op Vermeulen@vno-ncwmidden.nlDetails

Naam: Sneak preview Canon van Nederland

Categorie: Externe bijeenkomsten

Datum: 12 sep 2017

Tijd: 18:00 - 21:00