Pitchen voor financieringsmogelijkheden Investeringsagenda

Direct Aanmelden

05 apr 2018 | AkzoNobel Velperweg Arnhem

05 apr 2018 | 19:00 - 21:00
AkzoNobel Velperweg Arnhem

Op zoek naar support in de vorm van kennis, partners, cofinanciering of publiciteit? Een succesvol en aantrekkelijk ondernemersklimaat zorgt voor een sterkere regionale economie. The Economic Board werkt nauw samen met ondernemers(-verenigingen), kennisinstellingen en overheidsinstellingen om dit te bereiken. Samen met OKA organiseert The Economic Board daarom op 5 april een avond voor ondernemers. Zoek jij voor jouw idee, plan of project support in de vorm van kennis, partners, cofinanciering of publiciteit, stel je vraag dan aan de aanjagers van de regionale economie op:

Donderdag 5 april 2018

19.00 uur bij AkzoNobel, Velperweg Arnhem

 Geïnteresseerd? Aanmelden is verplicht.

[https://theeconomicboard.com/ondernemersavonden/ ]

Let op: je dient ook het pitchformulier ingevuld te retourneren voordat de bijeenkomst plaats vindt. Vraag die vooraf op bij info@oka.nl

 Arvid Prigge van Centre4Moods over zijn ervaring:

“Mijn pitch tijdens een ondernemersbijeenkomst, heeft tot een mooi podium geleid waardoor het mogelijk was provinciale bijdrages vanuit de Gebiedsopgave te krijgen in de ontwikkelfase en de realisatiefase. Wij zijn nu met ons concept, een uniek 3D-geprint gebouw waarin we specifieke sferen creëren, in gesprek met Radboudumc over mogelijke toepassing.”

Meer informatie ondernemersavond Arnhem Op 5 april staan The Economic Board, ondernemersvereniging OKA, Oost NL en de betrokkenen bij de Investeringsagenda van de regio voor jou klaar. We nodigen je uit om een korte presentatie van maximaal vijf minuten voor te bereiden. Op basis van deze presentatie én de mate waarin het bijdraagt aan de duurzame economische ontwikkeling van de regio, bepalen wij of en hoe we jouw initiatief kunnen faciliteren en ondersteunen. Binnen drie weken krijg je terugkoppeling over het vervolg.

Meer informatie over de bijeenkomst vind je op de website van The Economic Board. https://theeconomicboard.com/ondernemersavonden/ Partners:

HAN

Oost NL

Kiemt

RCT Gelderland

De Groeiversneller


Aanmelden als OKA lid

Aanmelden als gast

Geen lid? Aanmelden als gast
Ben je al lid? Log In

Details

Naam: Pitchen voor financieringsmogelijkheden Investeringsagenda

Categorie: OKA bijeenkomsten

Datum: 05 apr 2018

Tijd: 19:00 - 21:00

1 mensen gaan naar dit evenement.