Citymarketing Arnhem - het vervolg!

08 nov 2017 | Pathé Arnhem, Oude Stationsstraa...

08 nov 2017 | 18:00 - 22:00
Pathé Arnhem, Oude Stationsstraa...

Op woensdag 8 november, van 18.00 tot 21.30 organiseren wij met diverse andere partijen,  gezamenlijk een inspirerende bijeenkomst over Arnhem Citymarketing.

Sterke citymarketing draagt bij aan een sterk economisch functioneren van Arnhem!
Het is al weer ruim een jaar geleden dat in Villa Sonsbeek de ‘Eindhovense aanpak’ uit de doeken werd gedaan door Peter Kentie. Inmiddels zijn er in Arnhem de nodige stappen gezet in de herijking van citymarketing, zowel binnen als buiten het gemeentehuis. Het college van B&W heeft vlak voor de zomer een concreet voorstel gedaan om te starten met de overgang naar een nieuwe inrichting van de citymarketing Arnhem.

Ondertussen staan verschillende partijen te trappelen om samen verdere invulling te geven aan het merk Arnhem. Het is tijd voor een follow-up: korte update stand van zaken, twee zeer inspirerende sprekers die met heel verschillende bril naar Arnhem kijken, en dan samen een blik naar de toekomst!

De bijeenkomst

Datum:               woensdag 8 november 2017
Tijd:                   18.00 – 22.00 (de bijeenkomst start met een inloopbuffet)
Locatie:             Pathé Arnhem

Noteer de datum alvast in uw agenda! Binnenkort ontvangt u per mail de uitnodiging en het definitieve programma voor de bijeenkomst. Let op: het aantal plaatsen is eindig. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. 

Details

Naam: Citymarketing Arnhem - het vervolg!

Categorie: OKA bijeenkomsten

Datum: 08 nov 2017

Tijd: 18:00 - 22:00