ArnhemBedrijft! / ArnhemProeft!

27 jun 2019 | Musis Sacrum / Lauwersgracht

27 jun 2019 | 14:00 - 23:00
Musis Sacrum / Lauwersgracht

ArnhemBedrijft!

De vier ondernemersverenigingen van Arnhem slaan de handen ineen voor een nieuw evenement! Ondernemend Arnhem organiseert op donderdag 27 juni ArnhemBedrijft!, hét nieuwe netwerkevenement voor en door ondernemers. Met een gevarieerd programma, de uitreiking van het ‘Kloppend Hert’ en het ‘Arnhems Compliment’ is Arnhem een nieuw evenement rijker.

Ondernemers Kontakt Arnhem (OKA), Sociëteit Jong Ondernemend Arnhem (SJOA), Turkse Ondernemersvereniging (TOV) en Business Club Vitesse-GelreDome zien een meerwaarde in een nieuw evenement om het Arnhemse bedrijfsleven met elkaar in contact te brengen. Met een inspirerend middagprogramma en met de verkiezing van de Beste Arnhemse Onderneming van het Jaar! Uniek zal zijn dat hiertoe ook via social media online genomineerd en gestemd zal kunnen worden, zodat geheel ondernemend Arnhem bereikt wordt en betrokken is.

Maatschappelijk betrokken ondernemen
Tijdens ArnhemBedrijft! organiseert de Arnhemse Uitdaging haar jaarlijkse maatschappelijke matchevent. Dé plek waar maatschappelijk betrokken bedrijven rechtstreeks in contact komen met lokale initiatieven om elkaar te ontmoeten en te matchen.
Later op de dag reikt de Arnhemse Uitdaging het Arnhems Compliment uit. Een prijs voor bedrijven die veel gedaan hebben voor lokale maatschappelijke initiatieven.

Kloppend Hert
De organisatie brengt weer nieuw leven in de ondernemer van het jaar. In deze nieuwe opzet zal echter niet alleen gekeken worden naar het individu, maar juist naar de onderneming die haar steentje het beste bijdraag aan het Arnhemse klimaat. Een bedrijf kan voorgedragen worden door iedere Arnhemse ondernemer via www.arnhembedrijft.nl. Door een onafhankelijke jury zal op 27 juni bekend worden gemaakt wie de Beste Arnhemse Onderneming van het Jaar is.

ArnhemBedrijft! vindt op donderdag 27 juni vanaf 13.00 uur in Musis plaats, voorafgaand aan de opening van het vierdaagse culinair culturele evenement ArnhemProeft! in het Musispark. Voor meer informatie over ArnhemBedrijf! houdt de nieuwe website in de gaten. Binnen elke weken zal ook het volledige programma daarop worden gemeld.

Details

Naam: ArnhemBedrijft! / ArnhemProeft!

Categorie: OKA bijeenkomsten

Datum: 27 jun 2019

Tijd: 14:00 - 23:00